Adidas Superstar "Sharpie Pack" Wit Zwart

Tus grupos favoritos, conciertos, canciones, etc.

Moderador: Gimme Shelter

Adidas Superstar "Sharpie Pack" Wit Zwart

Notapor ogj8cv6k » 29 Jun 2021, 04:18

Imagen


De echte schoen heeft een hugeperfects.com eenvoudig zwart-wit ontwerp met LEGO's kenmerkende blokken die contrasterende texturen toevoegen. De Three Stripes, shell-toe en hiellip komen in baksteenvorm, terwijl de rest van het bovenwerk is gemaakt van wit leer.


Ondertussen herontdekt het Adidas Schoenen Zwart verzamelmodel het silhouet in rechthoekige blokken, met alle iconische details zoals de shell-toe, Trefoil-branding, Three Stripes aan de zijkanten en meer. De set wordt geleverd met 17 extra LEGO-stukken waarmee je de linker- of rechterschoen kunt bouwen, evenals schoenveters en een schoenendoos.


De Adidas Superstar "Sharpie Pack" Wit Zwart is een schoen die is gemaakt van LEGO-stenen. Het is een bouwbaar speelgoed van de originele zwart-witte adidas Superstar-sneaker, compleet met de schoenveters en een speciale schoenendoos. Deze nieuwste samenwerking is een perfecte replica van de originele Superstar, gemarkeerd door de kenmerkende teenendoos en de Three Stripes. De LEGO-replica heeft, in tegenstelling tot het leren bovenwerk van de iconische sneaker, LEGO-stenen die het bovenwerk, de teen, de hiel en Three Stripes vormen, inclusief andere onderdelen.


Na de viering van het 50-jarig jubileum vorig jaar, blijft adidas Originals de Top Kwaliteit Superstar in rotatie houden met een geheel nieuwe "Cream White" colorway. Gekleed in een crèmewit, wit en blauw vogelkleurenschema. Deze adidas Superstar gebruikt gedeeltelijk gerecyclede materialen om plastic afval tot nul te reduceren. Meer dan 50% gerecycled materiaal wordt gebruikt voor 20% van de elementen waaruit het bovenwerk bestaat. Andere kenmerken zijn onder meer goudfolie-branding en maatdetails op de laterale enkel.


https://www.hugeperfects.com/
ogj8cv6k
NUEVO USUARIO
NUEVO USUARIO
 
Mensajes: 2
Registrado: 29 Jun 2021, 04:10

Volver a MUSICA

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 2 invitados